Schilderwerk

Schilder nodig in Houten?

Op zoek naar een goede schilder in Houten voor uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Wij kunnen u ook van dienst zijn bij onderhoud aan schilderwerk en schade aan het schilderwerk. Wij schilderen voor particulieren, bedrijven, stichtingen/verengingen en Vereniging van Eigenaren.

Schilder in Houten voor schilderwerk herstellen

Vaak bij waterschade of bijvoorbeeld brandschade ontstaat er snel schade aan uw schilderwerk. Bijvoorbeeld het sauswerk van het plafond of bij een inbraak schade aan het schilderwerk van uw kozijn. Wij kunnen dit voor nu op snelle en een duurzame wijze herstellen. Indien nodig kunnen wij ook de zorg uit handen nemen met de verzekeraar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld werken op basis Acte van Cessie. U hoeft dan ook niks ‘voor te schieten’.

Lees verder…

Schilder in Houten voor Binnenschilderwerk

Onder binnenschilderwerk verstaan wij alles wat in de woning geschilderd is of kan worden. Wij schilderen binnenkozijnen, trappen, binnendeuren, plafonds, wanden, keukens enzovoort.
Naast bovengenoemde objecten schilderen wij ook interieurwerken, denk aan kasten, tafels en andere interieurstukken.

Naast het schilderen van de binnenkant van de woning verzorgen wij tevens latex spuiten. Latex spuiten is goedkoper dan traditioneel schilderen, het gaat sneller en geeft een strak resultaat.

schilder nodig in Houten

Schilder in Houten voor Buitenschilderwerk

Uw buitenschilderwerk is onderhevig aan weersinvloeden en zonlicht. Dit betekent dat u het schilderwerk van de woning of uw pand goed moet bijhouden. Wij verzorgen buitenschilderwerk voor kozijnen, luiken, deuren, boeidelen, dakkapellen, enzovoort.

Heeft u houtrot? Geen probleem! Wij kunnen dit gelijk voor u herstellen!

schilder nodig in Houten

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016 www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016
www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie


 

9% BTW op schilderwerk!

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9% BTW tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het werk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Vroeger moest de schilder met de klant een ouderdomsverklaring invullen. Dit hoeft sinds 2012 niet meer.

De Winterschilder in Houten

Dit is een bekende term in de schilderswereld. Een winterschilder schildert uw huis in de winter. Dat is de periode van 21 november tot 21 maart. In deze periode wordt vaak binnenschilderwerk uitgevoerd. Het voordeel voor ons als schilders, is dat je het hele jaar goed kan inplannen en werk kan verdelen. Het voordeel voor de eindklant zit hem in de korting. Doordat het werk goed ingepland kan worden, is een korting vaak goed te geven.

Call Now Button