Latex spuiten

Twijfelt u tussen het laten sauzen van uw muren en plafonds en latex laten spuiten? Met latex kunt u gemakkelijk en snel uw muren en plafonds afwerken. Het (airless) spuiten van latex/ muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als je wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat!  Daarnaast werkt latex spuiten sneller dan het sauzen van uw muren en/of plafonds. Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spack og granol), kunnen door deze methode dus goed en snel behandeld worden.

Muren en plafonds laten spuiten mooi, snel en voordelig

Door middel van latex spuiten kan altijd een strak, modern en egaal resultaat worden gehaald. Latex spuiten is zeker niet alleen goed voor een mooi eindresultaat, maar het kan ook snel worden aangebracht, tegen een voordelig tarief. Bij grotere oppervlakken is latex spuiten financieel aantrekkelijker dan rollen. Dit heeft te maken met het feit dat er met latex spuiten aanzienlijk sneller gewerkt kan worden. Het resultaat is volledig streeploos en u kunt er uiteraard voor kiezen in iedere ruimte in uw woning of kantoorpand een andere kleur te laten spuiten. Alle kleuren zijn mogelijk! Zo bent u altijd in staat de kleur van het spuitwerk uitstekend aan te passen op uw interieur.

Latex muurverf kan worden aangebracht op de meest uiteenlopende ondergronden, als onder meer schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel, hout, beton, granol, pleisterwerk en steen. Wanneer de ondergrond mooi egaal is, zal het dit ook zijn wanneer de wanden en plafonds over worden gespoten.

Voordelen van latex spuiten

Als u de keuze maakt voor latex spuiten dan geeft dat u een groot aantal voordelen.

– Strakker en gladder eindresultaat dan wanneer u kiest voor traditioneel rollen van latex.
– Latex spuiten gaat vrij snel daardoor stuk goedkoper.
– Gemiddeld gezien is latex spuiten 30% goedkoper dan het traditionele rollen.
– Alles wordt door onze vakmensen vakkundig afgeplakt en u krijgt geen latex op de vloeren en op uw meubels.
– Latex spuiten is geschikt voor veel wanden en plafonds met diversen ondergronden.
– Woningen en bedrijfspanden kunnen allemaal gespoten worden met latex.
– Binnen 1 dag kunnen wij uw hele woning spuiten zodat alles weer strak en fris is.