Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk in Houten

Als buitenschilder in Houten verzorgen wij graag de buitenkant van uw woning. Uw buitentimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden en zonlicht. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben. Wij verzorgen buitenschilderwerk voor kozijnen, luiken, deuren, boeidelen, dakkapellen, enzovoort.

Heeft u houtrot? Geen probleem! Wij kunnen dit gelijk voor u herstellen!

kosten Buitenschilderwerk in Houten

De kosten van de schilder varieert. De prijs voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand is afhankelijk van enkele factoren:

  • Hoeveel moet er geschilderd worden? Hoe groter het project, hoe goedkoper het naar ratio wordt
  • Gaat het om traditioneel schilderwerk of is het ‘recht toe recht aan’
  • Heeft u een rijtjeswoning of een grachtenpand. Dit in verband met mogelijk steigerwerk

Bij grote projecten kunnen wij gebruik maken van schilders elders uit Europa. Zijn deze slechter of beter? Neen! Deze werken net zo hard en kunnen schilderen op hetzelfde niveau als onze schilders! Wel kunnen wij bij grotere projecten u nog scherpere prijzen voor schilderwerk aanbieden. Mocht u enkel Nederlandse schilders wensen? Geen enkel probleem! Vraag vrijblijvend een schildersofferte aan.

schilder nodig in Houten

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016 www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016
www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie


 

9% BTW op schilderwerk!

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9% BTW tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het werk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Vroeger moest de schilder met de klant een ouderdomsverklaring invullen. Dit hoeft sinds 2012 niet meer.

De Winterschilder in Houten

Dit is een bekende term in de schilderswereld. Een winterschilder schildert uw huis in de winter. Dat is de periode van 21 november tot 21 maart. In deze periode wordt vaak binnenschilderwerk uitgevoerd. Het voordeel voor ons als schilders, is dat je het hele jaar goed kan inplannen en werk kan verdelen. Het voordeel voor de eindklant zit hem in de korting. Doordat het werk goed ingepland kan worden, is een korting vaak goed te geven.

Call Now Button