Latex Spuiten

Latex Spuiten in Houten

Twijfelt u tussen het laten sauzen van uw muren en plafonds en latex laten spuiten? Met latex kunt u gemakkelijk en snel uw muren en plafonds afwerken. Het (airless) spuiten van latex/ muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als je wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat!  Daarnaast werkt latex spuiten sneller dan het sauzen van uw muren en/of plafonds. Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spack og granol), kunnen door deze methode dus goed en snel behandeld worden.

Muren en plafonds laten spuiten mooi, snel en voordelig

Door middel van latex spuiten kan altijd een strak, modern en egaal resultaat worden gehaald. Latex spuiten is zeker niet alleen goed voor een mooi eindresultaat, maar het kan ook snel worden aangebracht, tegen een voordelig tarief. Bij grotere oppervlakken is latex spuiten financieel aantrekkelijker dan rollen. Dit heeft te maken met het feit dat er met latex spuiten aanzienlijk sneller gewerkt kan worden. Het resultaat is volledig streeploos en u kunt er uiteraard voor kiezen in iedere ruimte in uw woning of kantoorpand een andere kleur te laten spuiten. Alle kleuren zijn mogelijk! Zo bent u altijd in staat de kleur van het spuitwerk uitstekend aan te passen op uw interieur.

Latex muurverf kan worden aangebracht op de meest uiteenlopende ondergronden, als onder meer schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel, hout, beton, granol, pleisterwerk en steen. Wanneer de ondergrond mooi egaal is, zal het dit ook zijn wanneer de wanden en plafonds over worden gespoten.

Voordelen van Latex Spuiten

Als u de keuze maakt voor latex spuiten dan geeft dat u een groot aantal voordelen.

  • Strakker en gladder eindresultaat dan wanneer u kiest voor traditioneel rollen van latex.
  • Latex spuiten gaat vrij snel daardoor stuk goedkoper.
  • Gemiddeld gezien is latex spuiten 30% goedkoper dan het traditionele rollen.
  • Alles wordt door onze vakmensen vakkundig afgeplakt en u krijgt geen latex op de vloeren en op uw meubels.
  • Latex spuiten is geschikt voor veel wanden en plafonds met diversen ondergronden.
  • Woningen en bedrijfspanden kunnen allemaal gespoten worden met latex.
  • Binnen 1 dag kunnen wij uw hele woning spuiten zodat alles weer strak en fris is.
schilder nodig in Houten

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016 www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016
www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie


 

9% BTW op schilderwerk!

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9% BTW tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het werk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Vroeger moest de schilder met de klant een ouderdomsverklaring invullen. Dit hoeft sinds 2012 niet meer.

De Winterschilder in Houten

Dit is een bekende term in de schilderswereld. Een winterschilder schildert uw huis in de winter. Dat is de periode van 21 november tot 21 maart. In deze periode wordt vaak binnenschilderwerk uitgevoerd. Het voordeel voor ons als schilders, is dat je het hele jaar goed kan inplannen en werk kan verdelen. Het voordeel voor de eindklant zit hem in de korting. Doordat het werk goed ingepland kan worden, is een korting vaak goed te geven.

Call Now Button