Glasvezelbehang

Glasvezelbehang laten aanbrengen in Houten

Heeft u al eens gedacht aan glasvezelbehang laten aanbrengen? Glasweefsel/glasvezelbehang is een decoratief wandafwerkingsproduct dat met elke gewenste kleur gesausd kan worden. Afhankelijk van welke muurverf word gebruikt bij het afwerken, is het totaal product goed tot zeer goed reinigbaar. Het product scheurt niet en daardoor is het een perfect product als u scheuren in de muur heeft. Glasweefsel is zeer sterk en in meerdere motieven verkrijgbaar.

Glasvezelbehang in Houten en omstreken

U wilt een goedkope oplossing voor uw wandbekleding in Houten? Wij maken uw wanden strak en glad met glasvezelbehang en kunnen deze schilderen.

Glasvezelbehang laten aanbrengen in Houten is inclusief

  • Glasvezelbehang
  • Glasvezellijm
  • Verlijmen met lijmmachine (perfect glad resultaat)
  • Aanbrengen door gespecialiseerde glasvezelbehangers
  • Eénmalig sausen met een dekkende, professionele latex of tweemal voor gekleurd sauswerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor glasvezelbehang laten aanbrengen in Houten en omstreken!

schilder nodig in Houten

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016 www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie

CONTACTGEGEVENS

JW Schilderwerken
06-11516016
www.schildersbedrijfinhouten.nl
kvk-nummer: 73571474

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor advies of het maken van een afspraak bij u op locatie


 

9% BTW op schilderwerk!

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9% BTW tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het werk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Vroeger moest de schilder met de klant een ouderdomsverklaring invullen. Dit hoeft sinds 2012 niet meer.

De Winterschilder in Houten

Dit is een bekende term in de schilderswereld. Een winterschilder schildert uw huis in de winter. Dat is de periode van 21 november tot 21 maart. In deze periode wordt vaak binnenschilderwerk uitgevoerd. Het voordeel voor ons als schilders, is dat je het hele jaar goed kan inplannen en werk kan verdelen. Het voordeel voor de eindklant zit hem in de korting. Doordat het werk goed ingepland kan worden, is een korting vaak goed te geven.

Call Now Button