Buitenschilderwerk in Houten

Als buitenschilder in Houten verzorgen wij graag de buitenkant van uw woning. Uw buitentimmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden en zonlicht. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben. Wij verzorgen buitenschilderwerk voor kozijnen, luiken, deuren, boeidelen, dakkapellen, enzovoort.

Heeft u houtrot? Geen probleem! Wij kunnen dit gelijk voor u herstellen!

Kosten buiten schilderwerk in Houten

De kosten van de schilder varieert. De prijs voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand is afhankelijk van enkele factoren:

  • Hoeveel moet er geschilderd worden? Hoe groter het project, hoe goedkoper het naar ratio wordt
  • Gaat het om traditioneel schilderwerk of is het ‘recht toe recht aan’
  • Heeft u een rijtjeswoning of een grachtenpand. Dit in verband met mogelijk steigerwerk

Bij grote projecten kunnen wij gebruik maken van schilders elders uit Europa. Zijn deze slechter of beter? Neen! Deze werken net zo hard en kunnen schilderen op hetzelfde niveau als onze schilders! Wel kunnen wij bij grotere projecten u nog scherpere prijzen voor schilderwerk aanbieden. Mocht u enkel Nederlandse schilders wensen? Geen enkel probleem! Vraag vrijblijvend een schildersofferte aan.