Op zoek naar een goede schilder in Houten voor uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? Wij kunnen u ook van dienst zijn bij onderhoud aan schilderwerk en schade aan het schilderwerk. Wij schilderen voor particulieren, bedrijven, stichtingen/verengingen en Vereniging van Eigenaren.

Schilder in Houten voor binnenschilderwerk

Onder binnenschilderwerk verstaan wij alles wat in de woning geschilderd is of kan worden. Wij schilderen binnenkozijnen, trappen, binnendeuren, plafonds, wanden, keukens enzovoort.
Naast bovengenoemde objecten schilderen wij ook interieurwerken, denk aan kasten, tafels en andere interieurstukken.

Naast het schilderen van de binnenkant van de woning verzorgen wij tevens latex spuiten. Latex spuiten is goedkoper dan traditioneel schilderen, het gaat sneller en geeft een strak resultaat.

Schilder in Houten voor buitenschilderwerk

Uw buitenschilderwerk is onderhevig aan weersinvloeden en zonlicht. Dit betekent dat u het schilderwerk van de woning of uw pand goed moet bijhouden. Wij verzorgen buitenschilderwerk voor kozijnen, luiken, deuren, boeidelen, dakkapellen, enzovoort.

Heeft u houtrot? Geen probleem! Wij kunnen dit gelijk voor u herstellen!

Schilder in Houten voor schilderwerk herstellen

Vaak bij waterschade of bijvoorbeeld brandschade ontstaat er snel schade aan uw schilderwerk. Bijvoorbeeld het sauswerk van het plafond of bij een inbraak schade aan het schilderwerk van uw kozijn. Wij kunnen dit voor nu op snelle en een duurzame wijze herstellen. Indien nodig kunnen wij ook de zorg uit handen nemen met de verzekeraar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld werken op basis Acte van Cessie. U hoeft dan ook niks ‘voor te schieten’.

Lees verder…